Kaymakam Erdoğan Gözyaşları İçerisinde Yıldızeli’ne Veda Etti

Yıldızeli ilçesinde görev yapan ve 2013 yılı mülki amirler kararnamesi ile Sakarya’nın Ferizli ilçesine atanan Kaymakam Hakan Yavuz Erdoğan gözyaşları içerisinde Yıldızeli’nden ayrıldı.

Kaymakam Erdoğan Gözyaşları İçerisinde Yıldızeli’ne Veda Etti
Kaymakam Hakan Yavuz Erdoğan onuruna verilen yemekte İlçe Müftüsü Cabir Çelik dua etti ve Erdoğan’a yeni görev yerinde başarılar diledi.

Yapılan duanın ardından Kaymakam Erdoğan veda konuşması yaptı. Erdoğan, “Ben yaklaşık altı yıl önce Sivas’a geldiğimde yalnızdım. İki yıl Doğanşar’da görev yaptıktan sonra Yıldızeli’ne atandım ve yaklaşık 4 yıldır da buradayım. Sivas’a gelirken yalnızdım fakat giderken 3 kişi gidiyoruz. Burada evlendim yuva kurdum çocuğumuz oldu ve bu nedenle Sivas’ın hep ayrı bir yeri olacak. Yıldızeli’nde aslında geçtiğimiz yıl görev sürem dolmasına rağmen sizlerin isteği üzerine ve yapılan imza kampanyasının ardından süremiz 1 yıl daha uzatıldı. Burada çok iyi bir ortam oluşturduk. Çalışma arkadaşlarımızla beraber birçok işin üstesinden geldik. İlçe merkezinde ve köylerimizde birçok proje gerçekleştirdik. Bütün çalışma arkadaşlarıma, muhtarlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ayrılıklar her zaman zor olur ama bu kadar üzüleceğim aklıma gelmemişti. Çünkü büyük bir ailemi ve hatıralarımı geride bırakarak buradan ayrılıyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin.” ifadelerini kullandı.

Kaymakam Erdoğan, konuşması sırasında gözyaşlarını tutamadı ve konuşmasına son verdi.

Erdoğan’ın konuşmasının ardından Belediye Başkanı Selim Baş ilçeye yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Kaymakam Erdoğan’a plaket takdim etti. Yazı İşleri Müdürü Ali Dülger ve Özel İdaresi Müdürü Necati Doğan ise hediye takdim etti. İlçe protokolü, kaymakamlık personeli, muhtarlar, esnaflar ve çok sayıda vatandaşın katıldığı veda töreninde Kaymakam Erdoğan herkesle tek tek kucaklaştı ve helalleşti. Vedalaşma sırasında yaklaşık 4 yıldır birlikte çalıştığı personel ve Erdoğan gözyaşlarına hakim olamadı. Vedalaşmanın ardından Kaymakam Erdoğan ve ailesi alkışlar arasından ilçeden uğurlandı.
Kaynak: İHA