Chp Antalya ve Zonguldak Milletvekillerinden Devrek Chp’ye Nezaket Ziyareti

CHP Antalya ve Zonguldak Milletvekilleri Gürkut Acar ve Ali İhsan Köktürk Devrek CHP İlçe teşkilatına nezaket ziyaretinde bulundu CHP 24. Dönem Antalya ve Zonguldak Milletvekilleri Gürkut Acar ve Ali İhsan Köktürk Zonguldak’ın Devrek ilçesi CHP teşkilatına nezaket ziyaretinde bulunarak çeşitli konularda partililerle bilgi alışverişinde bulundu.

Chp Antalya ve Zonguldak Milletvekillerinden Devrek Chp’ye Nezaket Ziyareti
Devrek teşkilatına düzenlenen ziyaretle ilgili bilgi veren CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk,” Ziyaretimizin asıl amacı, Ankara’da sürekli beraber olduğumuz ve aynı zamanda da Devrek’imizin evladı olan CHP Antalya Milletvekilimiz Gürkut Acar ağabeyimizle birlikte ilçemize gelerek partili arkadaşlarımızla çeşitli konular üzerinde bilgi alışverişinde üzere bir araya gelmiş bulunmaktayız. Kendilerini bu ziyareti ile hem bizlere güç verdi hem de eski dostlarını yeniden görme imkanını elde etti nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

CHP 24. Antalya Milletvekili Gürkut Acar ise,” Sayın Milletvekilimiz Ali İhsan beyle Ankara’da Zonguldak’ın ve Türkiye’nin sorunlarını sürekli ele alıyoruz birlikte çok güzel çalışmalarımız olmaktadır. Zonguldak kendisine layık olan güzel insanları seçmesini çok iyi biliyor ve önümüzdeki dönemde de siyasi tercihlerini Zonguldak halkının yeniden çok iyi yapacağına inanıyorum. Burada yapılması gereken çok iş var aslında içi doldurulmamış ve yıllardan bu yana bekleyen bir Filyos projesi var. Yani bir tarafta Zonguldak’ta kömür var, Karabük’te demir var ama ikisini bir araya getirip bir projeyi hayata geçiremedik. Maalesef Türkiye üreten, yaratan bir ülke olmaktan çıkartılıp tarımda bile dışarıdan sürekli satın alan ama, üretim dediğin zaman sürekli gerileyen bir ülke durumuna düşmüştür. Her konuda böyle projeler uygulanmıyor. Bu iktidar dışarıdan çok büyük bir borçlanmayla bir takım paraları getirdi ama bunlar verimli alanlara yatırılmadı. Bu gün Zonguldak’ta bunlardan bir tanesi. O büyük iş direnişini unutmak mümkün değil Türkiye’ye ve o zamanki iktidarlara demokratik bir ders vermişti Zonguldak halkı ama biliyorsunuz daha Ankara- İstanbul ana yoluna çıkmadan sorunu çözme yollarına giderek bu büyük eylemi sıkıntısız bir şekilde çözmüştür. Zonguldak Türkiye’ye demokrasi dersi vermiş bir ilimizdir ve bu demokratik geleneğin bu sefer açık bir şekilde kendini göstereceğini görüyorum ve Türkiye’nin bütünlüğü, Mustafa Kemal Atatürk’ün koymuş olduğu ilkeler, Türkiye Cumhuriyeti’nin vaz geçilmez telem ilkeler ve ülkenin bölünmez bütünlüğü her şey ihlal edilmektedir. Bütün bunların açıkça görünür hale gelmesi Zonguldak halkının da bu konuda çok ciddi kararlar vereceğini göstermektedir” dedi.

Düzenlene ziyarette milletvekillerinin yanı sıra CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat, CHP Devrek Belediye Başkan aday adayı Songul Malkoç, CHP Devrek Belediye Başkan aday adayı Şeref Aydınlı ve çok sayıda partili hazır bulundu
Kaynak: İHA