Arzu Kaddumi’den İha’ya Teşekkür

Yaşanan iç savaşı takip etmek üzere Suriye’ye giden ve kendisinden tam bir yıldır haber alınamayan El Hurra muhabiri Başar Kaddumi’nin eşi Arzu Kaddumi, katıldığı bir televizyon programında yaşadıklarını anlattı.

Eşini bulmak için mücadele etmeye devam edeceğini söyleyen Kaddumi, süreçte yanında olan İhlas Haber Ajansı’na teşekkür etti.
Suriye’de Cüneyt Ünal ile birlikte kaçırılan ve kendisinden bir yıl geçmesine rağmen hala haber alınamayan El Hurra muhabiri Başar Kaddumi’nin eşi Arzu Kaddumi, TGRT’de Fuat Kozluklu’nun sunduğu bir programa katılarak yaşadıklarını anlattı. Eşinden ümidini kesmediğini belirten Kaddumi, bu süreçte yanında olan İhlas Haber Ajansı’na (İHA) teşekkür ederek, yağmur çamur demeden her hafta eylemlere katıldığını söyledi.

Arzu Kaddumi, “Biz ilk günden beri yaptığımız eylemlere katılan bir kemik kadro var 3-5 kişi var. İhlas Haber Ajansı'ndan da NTV'nin kameramanı TRT'den başka kanallardan da var bir kaç isim. İhlas Haber Ajansı her hafta geliyor. Onlarla kardeş gibi olduk. Çünkü her hafta her Salı yağmur çamur demeden, onlar geliyorlar” diye konuştu.

Kaynak: İHA