Uyuşturucu Kullandıkları İddia Edilen 3 Genç Komalık Oldu

Bursa’nın İnegöl ilçesinde uyuşturucu madde (bonzai) içtikleri ileri sürülen 3 genç, baygın vaziyette bulundu.

Uyuşturucu Kullandıkları İddia Edilen 3 Genç Komalık Oldu
Gençler, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Edinilen bilgile göre, yeşil alanda, 3 gencin baygın bir şekilde yattığını gören mahalle sakinleri, durumu emniyete bildirdi. Çevreden geçen vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen aileleri, A.T. (16), O.A. (14) ve M.A.’yı (15), özel araçlarla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırdılar. Acil Servise baygın şekilde getirilen 3 gencin bilinçlerinin açılması için yoğun tedavi uygulandı. Uzun bir süre kendine gelemeyen gençlerin sevkine karar verildi.

Gençler, İnegöl'e gelen 4 sedyeli 112 Acil Servis Ambulansı ile Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Çocuklarının durumlarını ciddi olduğunu anlayan aileler, gözyaşlarını tutamadı.

BONZAİ İÇTİKLERİ TAHMİN EDİLİYOR
Olayın çözümü için harekete geçen İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çocukların baygın bulundukları alanda ve çevresinde incelemelerde bulundular. Yapılan geniş çaplı incelemede, bir pet şişe içerisinde ‘bonzai’ adı verilen uyuşturucu madde tespit edildi. Gençlerin, uyuşturucu madde kullandığı yönünde geniş çaplı araştırma başlatıldı. Olayla alakalı tahkikatın sürdüğü, komaya giren gençlerin ‘bonzai’ adı verilen uyuşturucu maddeyi nereden bulduklarının tespitine çalışıldığı bildirildi.

Kaynak: İHA