Sungurlu Myo Tercih Edilir Bir Meslek Yüksekokulu Haline Geldi
Açıklanan 2013 ÖSYS Yerleştirme sonuçlarına göre Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu’nun tercih edilen bir yüksekokul olarak büyümeye ve gelişmeye devam ettiği bildirildi.

Geçen yıl 30 öğrenci alınan Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama programının kontenjanı bu yıl artırılarak 40 yükseldiğini açıklayan Karacif, genel olarak toplamda 220 kişilik normal öğretim programlarının kontenjanının 214 kişilik kısmının dolduğunu bildirdi.
Bu yıl öğrenci alımı için başvuru yapılan ve YÖK tarafından onaylanan Çocuk Gelişimi ikinci öğretim programının 40 kişilik kontenjanın da tamamen dolduğunu dile getiren Karacif, “Böylece Çocuk Gelişimi Programı 40 normal öğretim 40 ikinci öğretim olarak 80 kişilik kontenjana ulaşmıştır. Genellikle Üniversitelerde ikinci öğretim programlarında doluluk oranı düşük iken yeni açılan Çocuk Gelişimi İkinci Öğretim Programımızın tamamen dolması, tercih edilebilir istihdam odaklı programlar açmada Hitit Üniversitesi olarak doğru karar verdiğimizi göstermektedir” diye konuştu.
