Özdemir; “ilk Maçı Evimizde Oynayacak Olmamız Avantaj”

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup takımlarından Çine Madranspor’un teknik direktörü Göksel Özdemir,fikstürün kendileri için çok büyük öneminin olmadığını söyledi.

Özdemir; “ilk Maçı Evimizde Oynayacak Olmamız Avantaj”
Yeni sezonun Çinelilerde heyecan oluşturacağını belirten Özdemir, “İlk karşılaşmayı evimizde oynayacak olmamız bizim için avantaj olacak. Takımımız ile taraftarımız hasretini erken giderecek”dedi.

Yeni sezon hazırlıklarının iyi gittiğini ifade eden Çine Madranspor’un antrenörü Göksel Özdemir, “Şu anda hiçbir sıkıntımız yok. Günde çift idmanla hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. 25 Ağustos’ta kampa gideceğiz. Gölcük, Nevşehir ve Bolu kamp alternatiflerimiz arasında. Yönetim kurulu bu konuda çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

Lige hazırlanırken heyecan duyduklarını belirten Özdemir, “Bu heyecan taraftarmız da da var. İlk karşılaşmayı evimizde oynayacak olmamız bizim için avantaj olacak. Takımımız ile taraftarımız hasretini erken giderecek. İzmir’den grubumuza gelen takımları iyi takımlar. Ancak, biz kendi işimize bakacağız. Fikstürün pek fazla önemi yok. Sahaya çıkıp her maçı kazanmak içi oynayacağız. Bu sezon 3. Lig’i çok istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA