Kargoda Hassas Ürünlere Sigortalı "özel Koruma"

İSTANBUL - Sürat Kargo, dizüstü bilgisayar, tablet ve cep telefonu gibi hassas gönderiler için yeni bir hizmet başlatarak güvenli paketleme ve sigorta ile hasar alma ihtimalini ortadan kaldırıyor.

Sürat Kargo'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, özel paketleme sistemi ve sigorta güvencesi olan ''SuitGuard'' hizmeti ile sektöründe bir ilke imza attı.

Özellikle elektronik ürünler ya da araçlar için kargo gönderimlerinde muhtemel hasarlar yüzünden sorunlar yaşanabiliyor. Sürat Kargo yeni hizmeti ''SuitGuard''ın güvenli paketleme sistemi ile gönderinin sarsılmasının, darbe almasının ve herhangi bir zarar görmesinin önüne geçiyor. ''SuitGuard'' güvenli paketleme sistemiyle yollanan gönderilerin etrafı ileri teknoloji ürünü özel bir yırtılmaz güvenlik bandı ile sarılarak ürünün paket içinde sabitlenmesi sağlanıyor. Böylece ürünlerin hareket etmeleri engellenirken, darbeleri önleyen bu özel güvenlikli paketleme sistemi sayesinde ürünlerin zarar görme ihtimali ortadan tamamen kalkıyor.

''SuitGuard'' hizmeti alanlara özel bin TL'lik sigorta güvencesi sağlanırken, ürünlerin taşınması sırasında oluşabilecek hasar ve zarar riskini de sigorta güvencesine alıyor. Sürat Kargo, böylece sektöründe ilk kez ikinci el ürünleri de sigorta kapsamına almış oluyor.

Özel olarak geliştirilen ''SuitGuard'' paketleme sistemi, dizüstü bilgisayar, tablet, netbook ve akıllı cep telefonları için uygun ölçülerde, 3 farklı boyutta sunuluyor. Almanya'da yüksek teknolojiyle üretilen güvenli paketleme sistemi, yırtılmaz güvenli koruma bandı ve darbelere dayanıklı kutu yan duvarları olmak üzere 2 aşamalı güvenlik katmanına sahip. Hassas ve önemli gönderiler öncelikle özel, yırtılmaz plastik malzemeden üretilmiş güvenli koruma bandının içine konuyor ve katlanarak dayanıklı bir kutuya dönüştürülüyor. Güvenli paketleme sisteminde kutuların köşeleri ve yan yüzeyleri özel malzemesi ve üretimi sayesinde darbelere karşı gönderinin korunmasını sağlıyor.

Güvenli taşıma hizmeti ''SuitGuard' ',Sürat Kargo'nun tüm şubelerinde sunulmaya başlandı.

Kaynak: AA