Torbalı Ticaret Meslek’in Bahçesine Nihayet Beton Dökülüyor

Yıllardır adeta göçebe hayatı yaşayan ve 2007-2008 eğitim-öğretim döneminde Gazi İlköğretim'e ait 18 derslikli binada eğitim vermeye başlayan Torbalı Ticaret Meslek Lisesi onarıma alındı.

Torbalı Ticaret Meslek’in Bahçesine Nihayet Beton Dökülüyor
6 yıldır okul bahçesinin toprak olmasından dolayı, özellikle kış mevsiminde yağmurların yağmasında adeta göle dönüşen bahçe yüzünden büyük sıkıntı çekiyordu. İl Özel İdare Müdürlüğü tarafından açılan ihaleyi kazanan Fırat Çakan İnşaat çalışanları, Eylül ayında kadar okuldaki çalışmaları bitirecek.
ÖĞRENCİLERİN ÇİLESİ SONA ERDİ
Çalışmalar kapsamında, büyük bir kısmı toprak olan bahçeye beton atılacak. Okul içindeki tuvaletler onarılacak. Okulların açılacağı Eylül ayına yetiştirilmeyi planlanan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Öğrenciler yeni eğitim yılına daha geniş ve ferah bir okul bahçesinde başlayacakken, okul aile birliği yetkilileri ise şöyle konuştu; “Yıllardır tarla halindeki bahçemize nihayet beton atıldı. Daha önceden yüzeyi bozulan ve yağmur yağdığında öğrencilerimiz için çile haline gelen okul bahçesi artık sorun olmaktan kurtuldu.”
Kaynak: İHA