İş Dünyası Bursalıları İftarda Buluşturacak

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde iş dünyasının destek verdiği ramazan iftarlarında Bursalılar bir araya gelecek.

Ramazan boyunca 2 ayrı mekanda 60 bin Bursalı’yı buluşturacak iftarlarda ramazanın birlik, beraberlik ve kaynaşma ruhu canlandırılacak. Osmangazi Çarşamba Pazarı ve Yıldırım Belediyesi Otoparkı’nda kurulacak iftar sofralarında Bursalılar ramazan ayını birlikte idrak edecek.

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, "ramazanda birlikte olalım" kampanyasının Bursa’nın birlikte hareket etme ve dayanışma kültürünü güçlendireceğini,“Ramazan ayının ruhuna uygun olarak Bursa’nın yerel kabiliyetleri ve halkıyla birlikte olmayı arzu ediyoruz. Ramazan ayı boyunca her gün 2 ayrı mekanda 2 bin kişiyle iftarımızı birlikte açacağız. Bu iftarlarda iş dünyası temsilcilerimiz ve vatandaşlar bir araya gelip, sohbet etme ve kaynaşma imkanını yakalayacak” şeklinde konuştu.

Duaların beraber edildiği, yüz yüze kardeşçe yemeklerin yenildiği ve samimi sohbet ortamının doğduğu iftar yemeklerinin, sosyal dayanışma ve yardımlaşma için fırsat olduğuna dikkat çeken Burkay, “BTSO olarak ilk defa hayata geçirdiğimiz ramazan faaliyeti, odamızın şehrin ticari hayatına olduğu kadar sosyal hayatına da lokomotiflik etme misyonuna hizmet edecektir. İnanıyoruz ki, bir yandan dayanışma kültürümüz artacak, bir yandan da birlikten güç doğacak. İş dünyası ve vatandaşlarımız aynı masa etrafında ‘Bursa için’ tek yürek’ olacaklar” dedi.

Kaynak: İHA