Ödemiş’te Ramazan Pidesi 1,5 Tl’den Satışa Sunulacak

Ödemişli esnaflar, önümüzdeki salı günü başlayacak Ramazan ayı ile ilgili hazırlıklarını büyük ölçüde tamamladı.

Ödemiş’te Ramazan Pidesi 1,5 Tl’den Satışa Sunulacak
Ödemiş’teki 13 ekmek fırını Ramazan ayının simge lezzeti pideyi 1,50 TL’den satışa sunmaya hazırlanıyor. 350 gram ağırlığındaki pide İzmir ve İstanbul’da da aynı fiyattan vatandaşlarla buluşacak.
Ramazan ayı dışında da günde iki kez Ramazan pidesi çıkaran Arslan Ekmek Fırını, Ramazan hazırlıklarını tamamladı. İşletme sahibi Hülya Arslan, “Bu yıl Ramazan ayı için İzmir, İstanbul ve Türkiye genelinde alınan karar ile çiftli dediğimiz ağırlığı 350 gram olacak olan Ramazan pidemizin fiyatı 1.50 TL olacak.

Ödemiş’te biz Arslan Ekmek Fırını olarak 12 ay boyunca sürekli olarak Ramazan pidesini çıkarıyoruz. Ramazan ayına özel de alınan kararlar doğrultusunda Ödemişteki diğer meslektaşlarımız ile Ramazan pidemizi üreteceğiz.

Ödemiş her zaman olduğu gibi gerek ekmekte gerek Ramazan Pidesini daha ucuza tüketme imkânı buluyor. Bu Ramazan ayında da vatandaşlarımız en güzel ramazan pidelerini uygun fiyata tüketeceklerdir. Arslan Ekmek Fırını olarak tüm halkımıza ramazan ayında sağlıklı günler dilerken, şimdiden mübarek Ramazan Bayramlarını kutluyoruz” dedi.

Kaynak: İHA