Ak Parti İzmir, 45. İl Danışma Meclisini Topluyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İzmir 45. İl Danışma Meclisi Toplantısı 7 Temmuz Pazar günü Balçova Termal Otel Kardelen Salonu’nda yapılacak.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya’nın da katılması beklenen toplantı saat 10.00’da başlayacak.
AK Parti’nin istişare kültüründen beslenen bir siyasi parti olduğunu hatırlatan AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı M.Atilla Kaya, “Danışma Meclisi Toplantıları, fikir alışverişlerinde bulunduğumuz partimiz için olmazsa olmaz toplantılarımızdandır. AK Parti hareketi, geleceğe istişare ederek yürüyen bir siyasi harekettir. AK Parti hareketi, parti içi istişare mekanizmalarını çalıştırma noktasındaki başarısıyla rakiplerince bile örnek alınan bir siyasi harekettir. AK Parti İl Danışma Meclisleri, parti kurucuları, eski ve yeni milletvekilleri, eski ve yeni yöneticiler, belediye başkanları, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri gibi AK Parti ile ilişkilenmiş tüm kişilerin kendini rahatlıkla ifade edebildiği bir zemindir. Bu anlamda düzenlediğimiz toplantıların manası ve muhteviyatı oldukça önemlidir. Yıllardır heyecanımızı kaybetmeden çalışıyor, millete hizmet yolunda yürüyoruz. Millete hizmet yolundaki aşkımız, sevdamız ve tutkumuzun beslendiği en önemli kaynaklardan birisi, partimizin ortak akla verdiği önemdir.” dedi.

Pazar günü gerçekleştirilecek olan AK Parti İzmir 45. İl Danışma Meclisi Toplantısı’na AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya’nın da katılmasının beklendiğini belirten M.Atilla Kaya, “Gerçekleştireceğimiz toplantıya yoğun bir katılım olacak. Ramazan öncesi son İl Danışma Meclisi Toplantımızı yapıyoruz. Ramazan ayında teşkilatlarımızı dolu dolu bir program bekliyor. Ramazan ayı boyunca gönül sofrası iftar programları, sokak iftarları, vefa iftarları, çat kapı iftar programları, sahur programları ile teşkilat mensuplarımız vatandaşlarla buluşacak. Gerçekleştireceğimiz toplantıda bu programlar hakkında da teşkilat mensuplarımıza bilgilendirmelerde bulunacağız.” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA