Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'nun Açıklaması

EDİRNE - Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Ülkenin istikrarını bozmak isteyenler, faizleri 2 puan yükselterek ceplerini doldurmanın peşindeler" dedi.

Müezzinoğlu, AK Parti Uzunköprü İlçe Başkanlığı'nca, Kavak Mahallesi'nde düzenlenen sokak iftarında yaptığı konuşmada, Edirne'nin her akşam en az 4 yerinde mahalle iftarları düzenlediklerini ve 5 bin kişiye iftar yemeği ikram ettiklerini söyledi.

Sofraları paylaşmanın yanı sıra sevginin de paylaşılması gerektiğini belirten Müezzinoğlu, komşuluk ilişkilerinin güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Gezi Parkı odaklı gelişmelerde, Türkiye'yi bölmeyi, Türkiye'nin istikrarını bozmayı hedefleyenlerin oyun oynamak istediğini belirten Müezzinoğlu, şöyle devam etti:

"Türkiye'nin gelişmesinden rahatsız olanlar, milletimizle ilgili bir oyunu oynamak istediler. Bazı vatandaşlarımızı da bu oyuna alet etmek istediler. Lise öğrencilerimizi, üniversite öğrencilerimizi, ev hanımlarımızı "tencere, tava" diyerek sokağa dökmeye çalıştılar. Ülkenin istikrarını bozmak isteyenler, faizleri 2 puan yükselterek ceplerini doldurmanın peşindeler. Onlar, bu ülkede güvenli ve istikrarlı bir yolculuğun kendi aleyhlerine olduğunu düşündükleri, milletin lehine olan hadiselerden rahatsız oldukları için bunu yaptılar."

İftarın ardından ev ziyaretlerinde bulunan Müezzinoğlu, daha sonra İstanbul'a hareket etti.

.

Kaynak: AA