"posta Kartı Bizden, Göndermesi Sizden" Kampanyası

ARTVİN - PTT Genel Müdürlüğünce başlatılan, "Posta Kartı Bizden, Göndermesi Sizden" kampanyası Artvin'de de uygulanacak.

PTT Artvin Başmüdürü Recep Doğan, yaptığı yazılı açıklamada, PTT Genel Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen, "Posta Kartı Bizden, Göndermesi Sizden" kampanyası ile vatandaşlara tebrik yazma alışkanlığı kazandırılmasının hedeflendiğini belirtti.

Her özel günde PTT'nin bu tür etkinliklere imza attığına dikkati çeken Doğan, şunları kaydetti:

"PTT Genel Müdürlüğü yılbaşı, dini bayramlar, milli bayramlar ile özel günler ve anma günleri için günün önemine has çeşitli kartlar temin ederek kampanyalar düzenlemektedir. Kampanya çerçevesinde bastırılan tebrik kartları isteklilere ücretsiz olarak dağıtılmaktadır. Kart göndericileri sadece posta ücretini ödemektedirler. Bu anlamda, yaklaşmakta olan Ramazan Bayramı nedeniyle de PTT Genel Müdürlüğünce yeniden tebrik kartı yazma kampanyası başlatıldı. Kampanya çerçevesinde Artvin PTT Başmüdürlüğü ve bağlı merkezlerce de çeşitli tanıtım faaliyetlerinde bulunarak, duyarlı vatandaşlarımıza ücretsiz olarak çok sayıda tebrik kartının dağıtımı sağlandı. Kampanyaların, gençlerimiz başta olmak üzere tüm duyarlı vatandaşlarımıza yazı yazma kültürünü kazandırmak yönünden oldukça önem arz etmektedir."

Doğan, bütün özel günlerde olduğu gibi Ramazan Bayramından önceki beş gün içinde postaya verilen kargo, kurye ve kayıtlı küçük paket gönderilerine indirim uygulanacağını vurguladı.

Kaynak: AA