Bozüyük'te Ak Parti Danışma Kurulu Toplantısı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından, bu ayki Danışma Kurulu toplantısı öncesi üyelere iftar yemeği verdi.

Bozüyük'te Ak Parti Danışma Kurulu Toplantısı
İftar programı ve Danışma Kurulu toplantısında konuşan TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Türkiye'nin kritik bir süreçten geçtiğini ve bunun da farkında olduklarını söyledi.

Poyraz, "Türkiye'de AK Parti kadrolarının ve istikrarın sağladığı huzur, güven, kalkınma ve refah açık açık ortada. Birilerinin 'her ne pahasına olursa olsun' diye başlayan cümlelerle kurdukları ittifaklarla aslında sabote etmeye çalıştıkları şey, Türkiye'nin huzuru, istikrarı, kalkınması. Biz o dersi daha önceden görmüştük, o filmi daha önce seyretmiştik. İstikrarın kıymetini bilmemiz gerekiyor" dedi.

Poyraz, yaptığı açıklamada, "Türkiye bu dönemde kritik bir süreçten geçiyor, bunun hepimiz farkındayız. Yani iktidara geldiği günden beri milletin sorunlarını çözmeye çalışan, milletin dertleri ile dertlenen bir AK Parti ve kadroları var. Diğer tarafta da yıllardır alışmış oldukları düzenin devamını isteyen, kurdukları sistemin menfaat çarklarının dönmesini arzulayanlar ve kendi kurdukları oyunun bozulmasını istemeyenler var. Yani hatırlarsanız 11 yıllık iktidar dönemimiz de milletin iradesini yönetimde hakim kılmaya çalıştıkça birileriyle hep karşıya geldik. Bu süreçte ki kapatma davaları ve darbe teşebbüslerini Cenab-ı Allah'ın izniyle savuşturduk. Ben inaıyorum ki sizlerin bu samimiyeti olduktan sonra bizim çalışmalarımızın önünde herhangi bir engel inşallah olamayacak. Zaten AK Parti'nin başarısının altında yatan gerçek, milletle birlikte siyaset yapma gerçeğidir. Bugün sandıktan ümidini kesenler AK Parti olmasında kim olursa olsun anlayışı ile AK Parti'nin karşısında saf tutmuş vaziyetteler. Şu 11 yılda Bilecik'te, Bozüyük'te ve Türkiye'de AK Parti kadrolarının ve istikrarın sağladığı huzur, güven, kalkınma ve refah açık açık ortada. Birilerinin 'her ne pahasına olursa olsun' diye başlayan cümlelerle kurdukları ittifaklarla aslında sabote etmeye çalıştıkları şey, Türkiye'nin huzuru, istikrarı, kalkınması. Biz o dersi daha önceden görmüştük, o filmi daha önce seyretmiştik. İstikrarın kıymetini bilmemiz gerekiyor. Biz samimi olarak çalışıyoruz. Çalışmaya gayret ediyoruz. Hem ilimizde hem ilçelerimizde hemde ülke genelinde milletimizin sorunları neyse çözmeye çalışıyoruz. Hedefimiz 2023'de Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri yapmak. Milletimiz aslında kurulmaya çalışılan tezgahın farkında. İnşallah bu oyunlar da tutmayacak. İnşallah milletin iradesi hem yerelde hem de genel de hakim olacaktır" dedi.

Toplantıda ayrıca İlçe Başkanı Nizamettin Çam tarafından iftar programına katılan üyelere kısa bir teşekkür konuşması yapıldı. Belediye Başkan V. Fatih Bakıcı d,a kısa sürede uzun yol kat ettiklerini ve başlattıkları projeleri kısa sürede tamamlayarak halkın hizmetine açılacaklarını söyleşarak "Bozüyük halkı hak ettiği hizmeti alacak" dedi

İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş da iktidara geldikleri günden bugüne kadar yaptıkları hizmetlerin ortada olduğunu ifade ederek, "Türkiye'de yapılamaz denilen şeyleri yaptık, değiştirilemez denilenleri değiştirdik. Bu memlekette menfaat şebekelerini, gayri meşru iş yapanları, son olarak da terör olmak üzere tüm çözülemeyen sorunlara el attık ve bu zamana kadar çözdük" dedi.

Toplantıya, Milletvekili Fahrettin Poyraz, AK Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, Belediye Başkan V. Fatih Bakıcı, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Yürükcü, Gençağa Seraslan, Oğuz Sertler, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Cihangazi Belediye Başkanı Sinan Saygı, İl Genel Meclis üyeleri, AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Nizamettin Çam, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları, diğer ilçelerin ilçe başkanları ile partililer katıldı.

Kaynak: İHA