AK Parti Çorum İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

AK Parti Çorum İl Danışma Meclisi Toplantısı
Toplantıya AK Parti Çorum milletvekilleri Salim Uslu, Murat Yıldırım, Cahit Bağcı, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Eker katıldı.

Danış meclisinde bir açılış konuşması yapan AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, yerel seçimlerinden zaferle çıkacaklarını belirterek, hedeflerinin 14’te tüm belediyeleri AK Partili yapacaklarını söyledi.

Seçim sathına girildiğini dile getiren Ceylan, teşkilat başkanlarından hiçbir aday adayına angaje olmamaları çağrısında bulundu. Aday adayları konusunda son sözü AK Parti Genel merkezinin söyleyeceğine dikkat çeken Ceylan, “Genel merkezimiz kimi aday gösterirse adayımız odur. Adaylık kime nasip olmuşsa bizde onunla birlikte seçimlere hazırlanırız” dedi.

Ramazan ayında yürüttükleri parti çalışmaları hakkında da teşkilatlara bilgi veren Ceylan, partili milletvekilleriyle birlikte Ramazan ayının başlangıcından bugüne kadar 3 bin 850 kilometre kat ettiklerini açıkladı.

Bu süreçte hiçbir bir yorgunluk ve zorluluğun kendilerini parti çalışmalarından geri koymadığını dile getiren Ceylan, “Her gittiğimiz ilçede sevgi, saygı ve Recep Tayyip Erdoğan’ın askerleriyle karşılaştık” dedi.

Ak Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ise, Türkiye’de istikrar ortamından rahatsız olan bir kısım çevrelerin ülkeyi geçmişte olduğu gibi karanlık günlere götürmek istediğine dikkat çekti.

Varlıklarını kriz, kaosa, kana borçlu olanlar aslında böyle bir istikrar ve huzur ortamından rahatsızlık duyduğunu anlatan Uslu, “Geçtiğimiz yıl ramazanda ekmeğimize kan damlıyordu. 8 aydır artık şehit tabutu gelmiyor. Hükümet inisiyatifi eline aldı. Çözüm noktasına doğru süreci hızla götürüyor. Çözümün bir an önce gerçekleşmesi Türkiye’nin ekonomik imkanlarını yatırıma üretime kalkınmaya istihdama harcaması için önemli bir fırsat olacaktır. Etrafımızı istikrarsızlaştırılmaya çalışılıyorlar. Türkiye’de yapacamadıklarını Mısır’da yaptılar. Seçilen iktidar cunta hareketiyle uzaklaştırdılar. Sözde demokrasi havarileri nerdeler. Neden askeri darbe karşısında ses çıkarmıyorlar” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA