Bakıcı'nın Muhtar Ziyaretleri

Bilecik’in Bozüyük ilçesinin Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, Tekke Mahallesi Muhtarı İbrahim Barıt’ı ziyaret ederek mahallenin sorunları hakkında bilgi aldı.

Bakıcı'nın Muhtar Ziyaretleri
Bakıcı beraberindeki Belediye Başkan Yardımcıları Gençağa Seraslan, Oğuz Sertler, İsmail Sağıroğlu ve Mustafa Yürükcü, birim sorumluları ve mahalle temsilcileri ile birlikte Tekke Mahallesi Muhtarı İbrahim Barıt’ı ziyaret etti. Tekke Mahallesi’ndeki yol ve kaldırım eksiklerinin kısa süre içerisinde giderileceği bilgisini veren Başkan Vekili Bakıcı, mahallede yapılacak yol çalışmalarına paralel olarak yürütülecek kaldırım çalışmalarında da yeni yapılacak kaldırımların engellilerin rahatlıkla kullanabileceği bir şekilde projelendirildiğini söyledi.

100. Yıl Ortaokulu Parkı’nın çöplük gibi kullanılmasından duydukları rahatsızlığı dile getiren mahalle sakinleri, bu parkın bir an evvel temizlenerek düzenlenmesini istediler. Bakıcı ise bu konuyla ilgili parkın yeniden düzenlenmesi konusunda ilgili birim amirine gerekli talimatları vererek parkın bir an önce temizlenmesini ve eksiklerinin giderilmesini istedi. Ayrıca Bakıcı, 4 Eylül İlköğretim Okulu’nun arkasında bulunan alana sentetik futbol sahası yapılacağının da müjdesini verdi.
Kaynak: İHA