Milletvekili Şahin’den Ramazan Ziyaretleri

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Ramazan programları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlere devam ediyor.

Ramazan ayı çalışmaları kapsamında Hanımınçiftliği beldesine giden Milletvekili Mustafa Şahin, burada vatandaşlarla biraraya gelerek sohbet etti.

Milletvekili Şahin, "Bu ülkede eğer birtakım şahısların ciddi rahatsızlıkları varsa bu ülkenin gerçek, asli sahipleri olan sizlerin evlatlarınızın, kardeşlerinizin iş başına gelmesindendir. İş başına gelenlerin bu ülkenin asli unsurlarıyla hiçbir zaman için bağdaşmayacak hayat tarzı içerisinde olan kesimler olduğuna şahitlik ettik. Hamdolsun artık insanlarımız da o bilinci elde ettiler" dedi.

Şahin şu şekilde konuştu: "Siz 2002 yılından itibaren iktidara gelmişsiniz. Hemen akabinde alaşağı etmek için yargıya, darbecilere, şunlara bunlara davetiye çıkarmışlar, başarılı olamamışlar. Her seferinde insanlarımız inadına yüzde 34'ten yüzde 54'lere getirmiş desteklerini. Bu destek birtakım kesimleri rahatsız etmiş. Bizim dönemimizde hırsızlık var mıydı? 2002den önceki hükümetlere bakın. 1999’da 3 koalisyonla iktidara gelen dönemler vardı. Ondan önceki dönemlere bakın. Avrupa’da ufaktan bir esinti olsa buradakiler zatürree oluyorlardı. Ekonomimiz çöküyordu. Ama şu anda orada gerçekten komaya girmiş bir ekonomileri varken bizim ekonomimiz hamdolsun dimdik ayakta. Artarak seyrini sürdürmeye devam ediyor. Burada ekonomik yönden bir sıkıntımız yok. İnsan hakları noktasında sıkıntımız yok. Özgürlüklerin kullanılması noktasında sıkıntımız yok."
Sohbet toplantısına AK Parti İl Başkan Yardımcısı Nadir Çalık, Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, Hanımınçiftliği Belde Belediye Başkanı Abdulvahap Şerefhanlı ile partili yöneticiler katıldılar.
Kaynak: İHA