Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’dan Geleneksel İftar Yemeği

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Özbelde Konak Restoran da düzenlediği iftar yemeğine katılanlarla iftar öncesi sohbet etti.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’dan Geleneksel İftar Yemeği
Başkan Akdoğan’ın geleneksel hale getirdiği iftar yemeğine; AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, AK Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen, AK Parti İlçe Merkez Başkanı Latif Güngör, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, Gençlik Kolları Başkanı Emre Kesek, Kadın Kolları Başkanı Reyhan Sayın, Niğde Belediyesi Meclis Üyeleri, ve çok sayıda davetli katıldı.

İftar yemeği sonrası konuşma yapan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Öncelikle tutmuş olduğumuz oruçların, yapmış olduğumuz ibadetleri Cenab-ı Hakk kabul buyursun. Bu sene iftar yemeği programını geçtiğimiz yıllara göre biraz farklı düşündük. Davet edebileceğimiz 800 kişiye yakın isim var. Dolayısıyla şu anda aktif olan, mevcut teşkilatlarla burada bir araya geldik. Geçmişte görev yapan arkadaşlarla da önümüzdeki günlerde bir araya geleceğiz. Daha sonra mahalle temsilcilerimiz ve mahalle yönetimlerimizle bir araya geleceğiz. Sonrasında Belediye Başkanlarımızla ve diğer ilçe yönetimlerimizle bir araya gelmiş olacağız. İftar programımızı dörde bölmüş olduk. 800 tane arkadaşımızla iftar yapacağız. Bu etkinlik 7 yıldır yaptığımız iftar programı” şeklinde konuştu.

AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu; “Bu sene de Allah bizi Ramazan’a eriştirdi sağlıcakla. Hep beraber bir aradayız. Ramazan bizim için çok büyük bir nimet. Bunun kıymetini bilmemiz lazım ve Allah’tan niyazımız yine sağlıcakla nice bayramlara kavuşmayı diliyoruz. Hepinize katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

İftar yemeği programında konuşan AK Parti Niğde Milletvekili Ömer Selvi; “Allah ibadetlerimizi kabul etsin. Çok özel günler yaşıyoruz. Ramazan ayı içerisinde tekrardan kendimiz için nerelerde yanlış yapıyoruz diye bir muhasebe yapmak gerekir. Hayatın her anlamında bir muhasebeye tabii tutmak gerekir kendimizi. Allah inşallah bu güzel ayı en güzel şekilde değerlendirmeyi nasip eder. En güzel şekliyle sağlıklı sıhhatli bir şekilde mutlu ve mesut sevdiklerimizle Ramazan ayımızı geçirmemizi nasip eder” dedi.

Ahmet Özmen; “Birlik ve beraberlik içerisinde hem kaynaşmamıza vesile olması anlamında hem de birlik ve beraberliğimizin sergilenmesi anlamında önemli iftarlardan birisidir. Allah oruçlarımızı kabul etsin” şeklinde konuştu.

Niğde İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit; “Tüm katılımcıların Ramazanını kutluyorum. Ramazan ayımızın hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ederim. Allah ibadetlerimizi kabul etsin inşallah” dedi.

Kaynak: İHA