Afyonkarahisar Protokolü Halk Bank’ın İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, beraberinde protokol üyeleri ile birlikte Halk Bankası Afyonkarahisar Şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Afyonkarahisar Protokolü Halk Bank’ın İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi
İkbal Termal Otelde düzenlenen iftar yemeğine Vali İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Halk Bankası Bölge Müdürü İlhami Ünal, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Başkanı Mehmet Çarkgil, Afyonkarahisar Halk Bank Merkez ve ilçe şube müdürleri katıldılar.

Halk Bankası çalışanları arasında birlik beraberliği sağlamak amacıyla gerçekleştirilen iftar yemeği öncesinde bir konuşma Vali Balkanlıoğlu “Birlik ve beraberliğin arttığı, karşılıklı bilgi alışverişine ortam sağlandığı ve insanların ikili ilişkilerini olumlu yönde etkilediği Halk Bank ailesinin iftar yemeğine katılmak bizleri mutlu etti. Bu yemek umarım ki Halk Bank’ın başarısının artarak devam etmesine vesile olacaktır. Bu anlamda Ramazan ayının Halk Bank ailesi için hayırlı ve uğurlu olmasını diler, emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Halk Bankası Bölge Müdürü İlhami Ünal ise yaptığı konuşmasında protokol üyeleri ve davetlilerin iftar programına katıldıkları için teşekkürlerini dile getirdi.
Kaynak: İHA