Harfhane Gurubu, Keyifli Dakikalar Yaşattı

Adıyaman Belediyesi tarafından Ramazan ayında düzenlenen Ramazan etkinliklerine katılan vatandaşlar keyifli dakikalar geçiriyor.

Harfhane Gurubu, Keyifli Dakikalar Yaşattı
Demokrasi Parkı’nda gerçekleştirilen etkinlikler serisinde, önceki akşam Harfhane ekibi seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla seyircileri coşturdu. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organize ettiği programda, sanatçılar yaklaşık 2 saat boyunca güzel parçaları başarıyla seslendirerek, müzikseverlere enfes bir gece yaşattı. Aziz Çelik yönetimindeki Harfhane ekibinin okuduğu Adıyaman yöresine ait türküleriyle coşan gençler, yerinde duramadı. Keyifli dakikaların yaşandığı etkinlikte, müzikseverler zaman zaman sanatçılara eşlik ederek, gönüllerince eğlendi.

Programa; Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Fırat ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sahneye davet edilen Başkan Büyükaslan, Harfane ekibini performansından dolayı kutlayarak şunları söyledi:
“Bizi biz yapan inancımız ve kültürümüzdür. Kültürümüzün temel taşlarından olan Harfhane geleneğini çok güzel şekilde icra eden değerli sanatçılarımızı tebrik ediyorum. Güzel bir gece yaşattılar.

Ramazan etkinliklerimiz büyük ilgi görüyor. Yoğun katılım sağlanıyor. Artık Demokrasi Parkı dar geliyor. Allah izin verirse Hükümet Konağı’nın yerine güzel bir meydan yapacağız. Bu tür etkinlikleri orada gerçekleştireceğiz. Adliye Sarayı yeni yerine taşındı. Hükümet Konağı da yakında taşınacak. Buranın yeri Belediyeye devredilecek ve bunun için prensipte anlaştık. Geniş olmasından dolayı orada daha rahat ve sağlıklı aktiviteler icra edeceğiz.”
Başkan Büyükaslan, gecenin anısına Harfane Grubu adına Aziz Çelik’e bir buket çiçek takdim ederek, performanslarından dolayı tebrik etti.

Kısa bir selamlama konuşması yapan AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Fırat ise bu tür etkinliklere halkın ihtiyacı olduğunu, bu yöndeki ihtiyacın belediye tarafından karşılanmasının önemli olduğunu belirti ve herkesin Ramazan’ını kutladı.

Ramazan etkinlikleri kapsamında çocuklar da unutulmadı. Demokrasi Parkı’nda Harfane Grubu tarafından konser verilirken, aynı saatlerde Siteler Mahallesi’nde çocuklara yönelik eğlenceli oyunlar düzenlendi.

Polis Amca İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde müzik eşliğinde Hacivat-Karagöz, ip atlama ve İbiş oyunları sergilendi. İllüzyon gösterisi ve skeç düzenlendi.

Anne ve babalarıyla birlikte programa katılan çocuklar, geç saatlere kadar eğlenceli sahnelerle birlikte keyifli dakikalar geçirdi.
Kaynak: İHA