Vali Aksoy Salıpazarı'nda İncelemelerde Bulundu

SAMSUN - Vali Hüseyin Aksoy, Salıpazarı ilçesinde çeşitli incelemelerde bulundu.

Aksoy, ilçede ilk olarak Kaymakam Hatice Bayar Özdemir'i makamında ziyaret etti.

Kaymakamlık ziyaretinde Salıpazarı Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda muhtarlarla bir araya gelen Vali Aksoy, muhtarlara yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Vali Aksoy, çalışmalarla ilgili muhtarlara şunları söyledi:

"Salıpazarı Samsun'un çok güzel bir ilçesi, biraz içeride kalmasına rağmen doğal güzellikleriyle önemli bir ilçemiz. Yeşilyol Projesi çalışmalarımız sürüyor. Bu proje ile doğal güzellikleri koruyacağız. Bizim görevlerimizden bir tanesi de doğal güzellikleri korumak ve bizden sonra gelen nesillere aktarmaktır. Biz de bunu yapmaya çalışıyoruz. Bunun yanı sıra Çarşamba-Salıpazarı yolu önemli bir yol ve çeşitli sorunlar nedeniyle yapımı tamamlanamamıştı. Ancak yolun ihalesi 31 milyon liraya yeniden yapıldı ve yeni yükleniciye yer teslimi yapıldı. Önümüzdeki günlerde yolun yeniden yapımına başlanacaktır ve en kısa sürede bitirilmesi sağlanacaktır."

Vali Aksoy, daha sonra Kaymakamlık Köy Ürünleri Satış Yeri'ni ziyaret ederek burada ürünlerinin satışını gerçekleştiren köylülerle sohbet etti.

Aksoy, Köy Ürünleri Satış Yeri ziyaretinin ardından geçtiğimiz yıl yaşanan sel felaketinde yıkılan köprünün yerine yapılan yeni köprü inşaatında da incelemelerde bulunduktan sonra köy yollarında yapılan yama asfalt çalışmalarını inceledi.

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'a incelemelerinde Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Arslan, Salıpazarı Kaymakamı Hatice Bayar Özdemir, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül de eşlik etti.

Kaynak: AA