Köy Muhtarlarına Bilgisayar ve Yazıcı

Antalya'nın Manavgat ilçesi Köylerine Hizmet Götürme Birliği, 78 köy muhtarlığına birer adet bilgisayar ve yazıcı dağıttı.

Köy Muhtarlarına Bilgisayar ve Yazıcı
Manavgat Kaymakamlığı'nda Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, İl Genel Meclisi üyeleri Ömer Şahin ve Halil Kula, Köylerine Hizmet Götürme Birliği Müdürü Şükrü Yıldırım ve köy muhtarlarının katılımıyla bir toplantı düzenlendi.

Kaymakam Emir Osman Bulgurlu toplantıda yaptığı konuşmada, 29 Mart 2013 tarihinde yapılacak yerel yönetimler seçimlerinde seçilecek köy muhtarlarının Büyükşehir Yasası kapsamında mahalle muhtarı olacağını belirterek, “Yeni Büyükşehir kanununa göre artık köylerimiz mahalle statüsüne geçiyor. Şehir hayatına geçerken teknoloji bilgi, veri tabanını çok iyi kullanan muhtarlarımızın olması ve güzel hizmetler yapılması amacına yönelik böyle bir karar aldık.
Bugün de dağıtımını yaptık.İnşallah amacına ulaşır" dedi.

Geçmiş yıllarda 'Bilgisayarı köyde ne edeceğiz' şeklinde bir anlayış olduğunu belirten Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, "Şimdi artık en ücra köyümüz ile Side Selimiye Mahallesi arasında hukuken hiç bir fark kalmayacak" dedi.

Kaynak: İHA