Kartepe Belediyesi Asrslanbey’de Kapsamlı Çalışma Yapıyor

Kartepe Belediyesi Arslanbey’de kapsamlı bir çalışma yapıyor.

Kartepe Belediyesi Asrslanbey’de Kapsamlı Çalışma Yapıyor
Arslanbey Atakent mahallesinde yapılacak mini futbol sahası, bilgi evi ve muhtarlık ofisi ile önemli ihtiyaçlar karşılanırken üst yapı düzenlemeleri kapsamında aydınlatma direklerinin montajı yapılan şık yaya kaldırımları ve üst yapı düzenlemesi kapsamından asfaltlanacak güzergah bölgeye ayrı bir güzellik katacak.

Geçtiğimiz ay içinde start verilen Atakent mahallesinde ki düzenlemeler çerçevesinde Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler üst yapı düzenlemelerini şekillendirdi. Ekipler Krizantem ve Acun sokak üzerinde yayaların güvenliği için baskı beton kaldırım çalışması yaparken SEDAŞ yetkilileri de aydınlatma direklerinin montajını yaptı.

Asfalt serilerek araç ve yaya trafiğine açılacak bölgede refüjlerde de peyzaj çalışmaları ile bitkilendirilecek. Ayrıca, Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü de bölgede mini futbol sahası yaparak çocuklarının hizmetine en kısa sürede sunmayı hedefliyor. Park alanı içinde bilgi evi ve muhtarlık ofisinin yer alacağı yapının da tamamlanması ile bölgenin değeri daha da yükselecek.
Kaynak: İHA