Vali Tuna’dan Merkez İlçelere Ziyaret

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, merkez ilçe kaymakamları ve belediye başkanlarına iade-i ziyarette bulunarak bilgi alışverişinde bulundu.

Vali Tuna’dan Merkez İlçelere Ziyaret
İlk olarak Odunpazarı Kaymakam Vekili Dr. Ömer Faruk Günay’ı makamında ziyaret eden Vali Tuna ilçe kamu kurum ve kuruluşların amirlerinin katılımıyla kaymakamlık girişinde karşılandı. Kaymakam Vekili Günay ile bir süre sohbet eden Vali Tuna, ilçe hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Tuna, daha sonra Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı’yı makamında ziyaret etti. Tuna, Başkan Sakallı’dan belediyenin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaret sonunda Sakallı, Vali Tuna’ya günün anısına Odunpazarı Cam Atölyelerinde hazırlanan tablo hediye etti.

Başkan Sakallı’yı ziyaretinden sonra Tepebaşı Kaymakamı Dr. Necdet Türker’i makamında ziyaret eden Tuna, ilçe hakkında bilgi aldıktan sonra, nüfus müdürlüğü personeli ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Merkez ilçe ziyaretlerine son olarak Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ile makamında bir araya gelen Vali Tuna, belediyenin bölgesinde verdiği hizmetler hakkında bilgi aldı.

Ziyaretler esnasında, kaymakamlar ve belediye başkanlarıyla ağırlıklı olarak Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkentliği çalışmaları değerlendiren Tuna, Eskişehir’in tanıtılması açısından başkentliğin çok büyük bir fırsat olduğunu belirtti.

Kaynak: İHA