Doğa Kampı Öğrencileri Ersizlerdere’yi Gezdi

Kadıdağı Doğa Kampı öğrencileri, Ersizlerdere Dernek Başkanı Mustafa Çağır’ın rehberliğinde Ersizlerdere Kanyonu gezdiler.

Doğa Kampı Öğrencileri Ersizlerdere’yi Gezdi
Ersizlerdere’nin tarihi, kültürel yapısı, doğal güzellikleri hakkında bilgi veren Ersizlerdere Dernek Başkanı Mustafa Çağır, bu yapılan tanıtım çalışmalarının bölgesel kalkınma için çok önemli olduğunu belirterek, tanınmışlığın avantajlarını ve getirilerinin yansımalarını önümüzdeki dönemde yöre ve bölge halkı en iyi şekilde hissedeceğini söyledi.

Adog ve Akad Kanyoning Eğitim ve Uygulamaları’nın da 2013 Ağustos ayında Ersizlerdere Kanyonunda yapılacağını ifade eden Çağır, gelişmelerin kendileri açısından sevindirici olduğunu kaydetti.

Çağır, “Bu gün gönüllülük esasına dayalı yaptığımız çalışmalar ve yürüttüğümüz faaliyetler birçok alanda başarılı olmuştur. Bölgesel kalkınma ve gelişme adına yapılması gerekenler noktasında sorunların tespiti ve çözümü için temel teşkil edecektir. Dernek olarak Kastamonu'muzun gelişmesinin turizmle olacağına inandığımızdan bu alana çok emek ve zaman harcamaktayız. Umarız Kastamonu'da konunun ilgilileri ve bölge insanı bu konuya gereken duyarlılığı gösteriler” dedi.

Kaynak: İHA