Yenice Heyetinden Şahin'e Ziyaret

Karabük’ün Yenice ilçesinde son günlerde kamuoyunda önemli yer bulan orman köylüsünün çalışma koşullarıyla ilgili son noktayı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin söyleyerek, “Orman köylüsünün haklarının korunduğu gibi daha da yaşam seviyesini artırmak için çalışmalar başlatılmıştır” dedi.

Yenice Heyetinden Şahin'e Ziyaret
Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, beraberinde, AK Parti Yenice İlçe Başkanı Sabri Tom, AK Parti Yenice İlçe Başkan Vekili Aycan Telli, İl Genel Meclisi üyeleri Ergün Özgün ve Mehmet Ören, Tır Köyü Kooperatif Başkanı Adem Ören, Yazıköy Kooperatif Başkanı Muhammet İncebacak, Yönetim Kurulu üyeleri Adnan Kalaycı ve Mehmet Kuzören, Güney Kooperatif Başkanı Salim Beşevli ve Muhasip Metin İncebacak, Hisar Kooperatif Başkanı İlhan Özgü ve Muhasip Muhammet Köseoğlu, Gökbel Kooperatif Başkanı Mehmet Ali İncebacak ve Keyfallar Kooperatif Başkanı Cemal Soylu’dan oluşan heyet AK Parti Genel Merkezinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’i ziyaret etti. Görüşmede Karabük Milletvekili ve eski Orman Genel Müdürü Osman Kahveci de hazır bulundu.

Yenice heyeti, Şahin’e, son günlerde yeni hazırlanan yasa taslağı ile özellikle Yenice’de ormancılıkla geçinen vatandaşların mağdur duruma düşürüleceğini ve bu konunun Yenice’de bir kesim tarafından speküle edildiğini dile getirdi.

Heyeti dinleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Yenice’deki gelişmeleri yakından takip ettiklerini söyleyerek, “Öncelikle şunu belirteyim; biz, Yenice ve Yenice insanını çok seviyoruz. Partimizin geldiği noktada Yenice’lilerin payı çok büyük. Buradan ilan ediyorum. Kesinlikle Yenice Orman Köylüsü mağdur edilmeyecek, bugünkü hakları aynen korunacak ve zerre kadar geriye gitmeyecektir. Önümüzdeki süreçte daha da iyileştirmelerin yapılması için çalışmalar başlatılmıştır. Sizin vasıtanızla bu müjdeyi Yenice’li dostlarımızla paylaşmak istiyorum” dedi.

Kaynak: İHA