Tavşanlı Belediye Başkanı Güler'in, Saadet Partisi'nden İstifa Etmesi

Kütahya - Saadet Partisi'nden istifa eden Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, kararıyla ilgili farklı algılamalar, gücenmeler, spekülasyon derecesinde yorumlar olacağını ancak bunların hepsini saygıyla karşıladığını bildirdi.

Güler, yaptığı yazılı açıklamada, 4 yıldır Tavşanlı halkına hizmet noktasında beraber yola çıktığı arkadaşlarıyla özverili şekilde çalıştığını belirtti.

Bundan dolayı kendisiyle çalışan bütün arakadaşlarına minnettar olduğunu ifade eden, Güler, şunları kaydetti:

"Umuyor ve biliyorum ki bu desteğin karşılığı vatandaş katında dua, Allah katında sonsuz rahmet ve mükafattır. Hiçbir zaman makam ve mevki derdine düşmedik. Biz, 'fena idareciler için kıyamet gününde sonsuz bir azap ve nedamet olacağı' hadisinin düsturuyla hareket etmeye çalıştık. Bu süreçte farklı algılamalar, gücenmeler, spekülasyon derecesinde yorumlar olacaktır. Bunların hepsini saygıyla karşıladığımın bilinmesini istiyorum. Hizmet süreci, AK Parti çatısı altında devam edecektir. Geçmişte nasıl çalıştıysak yarın da aynı hızla çalışmaya devam edeceğiz. Allah, almış olduğumuz kararı hayırlara vesile kılsın, inayetini eksik etmesin, zelil duruma düşürmesin."

Kaynak: AA