Antalya Valisi Öztürk'e "hoşgeldin" Ziyareti

Antalya - Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak ve 3. Piyade Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Korkmaz, Vali Sebahattin Öztürk'ü makamında ziyaret etti.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak ve yönetim kurulu üyelerini kabul eden Vali Sebahattin Öztürk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Vali Öztürk, ATSO'nun güçlü bir sivil toplum kuruluşu olduğunu bildiğini belirterek, "Şehrin gerçek sahiplerindensiniz. Diğer dinamikler gelip geçici ama siz burada kalıcısınız" dedi.

Çetin Osman Budak da ATSO yöneticilerini Vali Öztürk ile tek tek tanıştırarak çalışmaları hakkında bilgi verdi. İşbirliğine hazır olduklarını ifade eden Budak, Vali Öztürk'e yürüttükleri 2023 vizyon çalışmalarına ilişkin sonuç kitabı ve Antalya'ya özgü Döşemealtı halısı sundu.

3. Piyade Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Korkmaz da Vali Sebahattin Öztürk'e "hoşgeldin" ziyaretinde bulundu. Korkmaz, son Valiler Kararnamesi ile Erzurum'dan Antalya'ya atanan Vali Sebahattin Öztürk'e yeni görevinde başarılar diledi.

Kaynak: AA