Bilecik Emniyet Müdürü Özüdoğru, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleriyle Bir Arya Geldi

Bilecik - Bilecik Emniyet Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, müdür yardımcıları ve şube müdürleriyle toplantı yaptı.

Özüdoğru, Emniyet Müdürlüğü Brifing Salonu'ndaki toplantı öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, göreve başladığı ilk gününde personeli ve bölgeyi tanıma imkanı bulduğunu belirterek, 2014 yılında yapılacak yerel seçimler nedeniyle önemli bir yıla girileceğini söyledi.

Bu dönemde yapılacak çalışmalarla ilgili değerlendirme toplantıları yapacaklarının altını çizen Özüdoğru, "Personelimizin disiplini ve kurumlarla işbirliği içerisinde neler yapılması gerektiği konularında değerlendirme yapacağız. Halkımıza daha kolay ulaşabilmek için neler yapılabilir, bizden beklentileri neler, onları arkadaşlarımızla değerlendireceğiz. Ayrıca personelimizin sorunları varsa bunları ele alacağız. Bilecik'i tanımaya devam edeceğiz. Bu çalışmalarımızda basınla birlikte olacağız" dedi.

Daha sonra basına kapalı olarak devam eden toplantıda, müdür yardımcıları ve şube müdürleri çalışmalar hakkında brifing sundu.

Özüdoğru, ayrıca tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Eskişehir Emniyet Müdürü Naci Kuru'nun vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirerek, ailesine ve emniyet teşkilatına başsağlığı diledi.

Kaynak: AA