Zihni Aldırmaz Geleceğin Amirlerini Kutladı

Görevde yükselme sınavını kazanan İtfaiye Daire Başkanlığı ve Zabıta Daire Başkanlığı personeli için tören düzenlendi.

Zihni Aldırmaz Geleceğin Amirlerini Kutladı
Kürek İhtisas Kulübü’nde düzenlenen törene katılan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, sınavda başarılı olarak terfi eden itfaiye ve zabıta personelini tek tek kutladı, başarılarının devamını diledi.

BÜYÜKŞEHİR TARİHİNDE İLK KEZ
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Görevde yükselme için eğitim semineri düzenlenmesi ve görevde yükseleceklerin sınavla belirlenmesi için bana öneri getirildiğinde bunun çok isabetli bir karar olduğunu düşünmüştüm. Öyle de oldu. Başarınızdan dolayı sizleri kutluyorum. Bundan sonra daha da üst kademelere gelmenizi diliyorum” dedi.

İtfaiye, zabıta ve özel güvenlik biriminin sürekli geliştiğini ve daha iyi koşullara sahip hale getirildiğini belirten Zihni Aldırmaz, “Bu birimler çok önemli görevler yapıyorlar. İtfaiyemiz araç gereç ve donanım bakımından daha da gelişecek. Birimlerimizin mekanlarını da iyi hale getireceğiz. Önümüzdeki yıllarda daha da güçlü olacaklar ve Adana’ya çok daha iyi hizmet verecekler” şeklinde konuştu.

“İNSANLARA SEVGİYLE YAKLAŞIN”
Büyükşehir personelinden insanlara sevgi ve saygı çerçevesinde yaklaşmasını isteyen Zihni Aldırmaz şöyle devam etti:
“Cezalar caydırıcıdır ama aslolan ceza yazmak değildir. Öncelikle uyarıda bulunun. Uyarıları dikkate almazlarsa ceza uygulaması yapın. Çünkü hepimiz devletin yasalarına uymak zorundayız. Ben sizleri ilerideki kadroların amirleri olarak görüyorum. Kendinizi sürekli geliştirin, bilgi paylaşımında bulunun. Hep birlikte memlekete hizmet verelim.”
Konuşmanın ardından Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, görevde yükselme sınavını kazanan personeli tek tek kutladı ve rütbelerini taktı. Törene İnsan Kaynakları Daire Başkanı Güllü Bakır, İtfaiye Daire Başkanı Adil Deveci, Zabıta Daire Başkanı Tarık Öncel ve belediye bürokratları katıldı.

ÖNCE EĞİTİM SONRA SINAV
Görevde yükselme sınavını İtfaiye Daire Başkanlığı’ndan 21, Zabıta Daire Başkanlığı’ndan da 10 personel kazandı.

Bu personeller sınav öncesinde 15 gün eğitime tabi tutuldular. Eğitimin ardından Çukurova Üniversitesi’nde sınav yapıldı, sınavda 70 ve üzerinde puan alanlar başarılı kabul edildi.
Kaynak: İHA