Başkan Köşker Balkan Türkleri'ne Konuk Oldu

Gebze Güzeller Mahallesinde bir dizi ziyaret ve inceleme gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Güzeller Camii’nde eda ettiği Cuma namazı sonrası vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Köşker Balkan Türkleri'ne Konuk Oldu
Cami cemaati ve mahalle sakinleri ile cami bahçesinde birlikte çay içerek sohbet eden Başkan Köşker, daha sonra Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Gebze Şubesi’ni ziyaret etti. Burada derneğin Gebze Şube Başkanı İsmail Yılmaz ve dernek üyeleri tarafından sıcak ve samimi bir ortamda karşılanan Başkan Köşker, vatandaşların belediye hizmetleriyle ilgili talep ve önerilerini dinledi. Başkan Köşker, dernek lokalindeki vatandaşlarla tek tek tanışarak kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi.
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Bulgaristan’da bir süre önce yapılan seçimler ve sonrasında yaşanan siyasi gelişmelerle ilgili dernek başkanı İsmail Yılmaz ve göçmen vatandaşlarla görüş alışverişinde de bulundu. Balkan Türkleri Derneği Gebze Şube Başkanı İsmail Yılmaz, ziyaretin kendisini ve arkadaşlarını oldukça mutlu ettiğini ifade ederek, derneklerine gösterdiği ilgiden dolayı Başkan Köşker’e teşekkür etti.
Kaynak: İHA