Bakan Yılmaz, Temel Atma Törenine Katıldı

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sancaktepe Belediye Başkanlığı’nın yeni hizmet binası için düzenlenen temel atma törenine katıldı.

Sancaktepe Belediye Başkanlığı’nın yeni hizmet binası temel etme törenine katılan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, tören öncesinde gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Bakan Yılmaz, “Halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için Sancaktepe Belediye Başkanlığı’nın temeli attık. Allah nasip ederse 2 yılın sonun da bu hizmette bu eserde tamamlanacak ve o zaman halkımıza da çok daha iyi bir hizmet vereceğiz” dedi.

Tek gayelerinin hizmet etmek olduğunu ifade eden Bakan Yılmaz, “Bizim tek gayemiz var. Halkımıza nasıl daha iyi hizmet verebiliriz. Ve iki günü birbirine eşit olan insan ziyandadır. Nasıl halkımızı bugün almış olduğu hizmetten yarın alacağı hizmeti daha iyi yapabiliriz. Bizim bütün gayemiz bu” diye konuştu.

Lice’de yaşanan olaylara ilişkin soruları yanıtsız bırakan Yılmaz, “Biz kavga için gelmedik, biz kavga çıkarmak için bahane aramak içinde gelmedik. Bizim işimiz sevgi işi, bizim işimiz hizmet işi, biz hizmet ehliyiz. Dolayısıyla Allah bu yolda yolumuzu açık etsin. Biz milletimizle beraber yürüyeceğiz ve Türkiye’nin bir hedefi var. Çağdaş uygarlık medeniyet seviyesinin üzerine çıkmak onların arkasından koşmak değil. Eh bunu millet ile beraber yürürsek inşallah bu hedefe ulaşacağız” dedi.

Yılmaz, “Şunu söyledik ki Türkiye kaybederse herkes kaybediyor, Türkiye kazanırsa herkes kazanacak. Biz Türkiye’ye kazandırmak için varız. İnşallah Türkiye’nin de, İstanbul’un da yarını bugünden daha iyi olacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA