Özel Güvenlik Elemanlarına Sivil Savunma Eğitimi

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Eskişehir Devlet Hastanesi’nde görevli özel güvenlik elemanlarına sivil savunma eğitimi verildi.

Özel Güvenlik Elemanlarına Sivil Savunma Eğitimi
Sivil Savunma Uzmanı H. Dural ÇİÇEK ve Sivil Savunma Amiri Cevdet Perçem tarafından organize edilen eğitime Devlet Hastanesi’nin özel güvenlik elemanları katıldı.

Hastane Hizmetleri ve Otelcilik Müdürü Cemalettin Doyuk ile Sivil Savunma Uzmanı H. Dural Çiçek tarafından verilen eğitime ilgi oldukça yüksek oldu.

Eskişehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Hüseyin S. Fidan, konuyla ilgili olarak “Eskişehir Devlet Hastanesi ve bağlı birimlerinde görev yapan özel güvenlik personeline, hastaların, refakatçilerin, hasta ziyaretçilerinin ve hastane çalışanlarının rahat ve güven içinde bulunmasına yönelik eğitimlerimiz devam etmektedir. Hastanelerimizde huzur ve sükunun sağlanması, hastane idaresinin koyduğu kurallar çerçevesinde güvenliğin sağlanması, hastaneye ait alanlarda trafiğin düzenlenmesi, demirbaş ve sarf malzemelerinin bulunduğu depoların korunması, kötü niyetlilerin huzura, mala ve cana olabilecek tecavüzlerin yasalar çerçevesinde ve hukuk kurallarına uygun olarak 5188 Sayılı Kanun ve ilgili yönetmelik esasları çerçevesinde koruma ve güvenlik hizmetlerinin yürütülmesi temel amacımızdır” diye belirtti.

Kaynak: İHA