Disk Genel Başkanı Kani Beko’dan Başkan Sözen’e Nezaket Ziyareti

Nisan ayında olağanüstü genel kurul ile Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanlığı görevine seçilen Kani Beko, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Disk Genel Başkanı Kani Beko’dan Başkan Sözen’e Nezaket Ziyareti
Ziyarette DİSK Genel İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Cemal Aybar ve Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek de yer aldı. Kani Beko, emekten yana tavır alarak 96 belediye işçisi arasında toplu sözleşme imzalayan Başkan Şükrü Sözen’e teşekkür etti. Kani Beko, “Biz her zaman demokrasi, insan hakları, kardeşlik, sendikal hak ve özgürlüklerden yanayız. Emek dostu olan yöneticilerimizle birlikte olmaktan dolayı mutluyuz. Belediyenizde 96 işçiyle sözleşme yapmanız bizi çok mutlu etti. Başarılı ve emekten yana davranış ve çalışmalarınızın devamını dileriz” dedi.

Konuklarını makamında büyük bir nezaketle ağırlayan Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sözen, “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana çalışanlarımızın yanında olmaya çalıştık ve olmaya da devam edeceğiz. İşçinin alnının teri kurumadan emeğinin karşılığını alması gerektiğine inanarak ve uygulayarak geldik bugünlere. Manavgat Belediyesi’nde çalışan işçilerimiz de bunu fazlasıyla hak ediyor. Belediye imkanlarımız ölçüsünde en iyi şartlarda sözleşme yapmaya gayret ettik. İşçilerimizin aldığı rakamlar alınlarının teridir. Ziyaretiniz bizleri çok memnun etti. Bundan sonra da iyi ilişkilerimizin süreceğine inancım sonsuz” dedi.

Kaynak: İHA