Cerrah ve Kara Yeni Hal Esnafını Ziyaret Etti

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah ve Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete açılan Yeni Sebze ve Meyve Toptancı Halinde esnaflarla bir araya geldiler.

Cerrah ve Kara Yeni Hal Esnafını Ziyaret Etti
Cerrah ve Kara hal kompleksindeki iş yerlerini gezerek, incelemelerde bulundu.
Yeni hal kompleksini gezdikten sonra idari binada esnaflarla sohbet eden Vali Celalettin Cerrah, yeni hal binasını çok beğendiğini ifade etti.

Osmaniye’ye yakışan bir hal kompleksinin olduğunu söyleyen Cerrah, “Osmaniye için elini kim taşın altına koyarsa, Osmaniye’ye kim hizmet ederse sırtımızda taşırız. Osmaniye’nin aleyhine kim çalışıyorsa onun da karşısındayız” dedi.

Hal esnafına hayırlı olsun diyen Vali Cerrah, Başkan Kadir Kara’yı da kutladı.

Osmaniye’ye hep birlikte hizmet ettiklerini söyleyen Başkan Kadir Kara ise, her konuda desteklerinden dolayı Vali Celalettin Cerrah’a şahsında teşekkürlerini iletti. Başkan Kara, bu tesisin kentin bölgesel bir ekonomik güç olmasına ve ekonomik büyümesine katkıda bulunacağını ifade etti.

Osmaniye Sebze ve Meyve Hal Komisyoncuları Başkanı Murat Yalçın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Vali Cerrah’ın Osmaniye için büyük bir şans olduğunu söyleyen Başkan Yalçın, kendilerine bu eseri kazandıran Başkan Kadir Kara’ya ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Vali Celalettin Cerrah ve Başkan Kadir Kara, daha sonra hal esnaflarının tek tek sıkıntılarını dinledi. Vali Cerrah, yeni halin idari binası ve cami için ay yıldızlı duvar saati hediye etti.
Kaynak: İHA