Akhisarlı Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler, Basınla Kahvaltıda Buluştu

Manisa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler (S.M.M.M.) Odası'nın 25-26 Mayıs’ta yapılan seçimlerinden sonra, Odanın Akhisar temsilciliğine getirilen Temsilci Şerif Şen ile yardımcıları Mümin Cambaz ve Tuna Akın, basınla tanışma kahvaltısı düzenledi.

Akhisarlı Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler, Basınla Kahvaltıda Buluştu
Manisa S.M.M.M Odası Akhisar Temsilci başkanı Şerif Şen, yönetim kurulu arkadaşlarını Rokko Restoran'da verdiği kahvaltıda basına tanıttı. Sabah kahvaltısında açıklama yapan Temsilci Şerif Şen, ”Çalışma arkadaşlarım Mümin Cambaz ve Tuna Akın ile uyum içersinde çalışacağız. Manisa S.M.M.M. Odası'nın ilgili kurullarından Haksız Rekabet Kurulu'nda Akhisar'dan S.M.M.M Engin Akyüz (Kurul Başkanı Olarak), Temel Eğitim Staj Merkezi (TESMER) kurulunda S.M.M.M. Bilal Özükırmızı isimli meslektaşımız görev yapacak” dedi.

Şerif Şen, ”Akhisar temsilciliği olarak kurullarda görev yapacak meslektaşlarımıza başarılar dilerim. Haksız rekabet kurallarına, meslek ahlak kurallarına ve meslek etiğine uygun davranış içinde Olan tüm meslektaşlarımıza eşit mesafede duracağız. Meslek bilincinin yerleşmesi, meslek Kurallarının uygulanması için Akhisar Temsilciliği olarak etkin ve aynı zamanda yetkin olacağız. Manisa S.M.M.M. Odası oluru ile göreve gelmiş bulunmaktayım. 3 yıl boyunca Temsilcilik görevimde yardımcılarım ile beraber çalışacağız. Meslek mensuplarımızın istek, talep, şikâyet ve sorunlarını ilgili kurullarımız ile birlikte çözeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA