34. İslami Ekonomi Sempozyumu'nda liderler buluşuyor

Albaraka'nın, sermaye ve borç finansmanı zekat hesaplamasının tartışılacağı 34. İslami Ekonomi Sempozyumu, Ramazan ayının başında düzenlenecek.

34. İslami Ekonomi Sempozyumu'nda liderler buluşuyor
İslami bankacılığın öncülerinden Albaraka Bankacılık Grubu 'nun ev sahipliğinde düzenlenecek olan 34 'üncü İslami Ekonomi sempozyumu, Arabistan'ın Cidde şehrinde, Ramazan ayının başlangıcı olan 9-10 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek. Sempozyumun ilk seansında, sermaye ve borç finansmanı, zekat hesaplama yöntemleri tartışılacak. Sempozyum, finansal piyasa temsilcileri tarafından gündeme getirilecek olan pek çok soruya ışık tutacak.

Albaraka Bankacılık Grubu Şeyh Saleh Abdullah Kamel 'in himayesinde düzenlenecek olan 34. İslami Ekonomi sempozyumunda, kurum tarafından yatırım, bankacılık ve finans ile ilgili uzman akademisyenler, Fıkıh ve İslami doktriner araştırmaların yanı sıra, sukuk borç ve katılım sözleşmeleri gibi pek çok konu masaya yatırılacak. Bunun yanı sıra açık oturumda, çeşitli İslami ülkeleren gelen pek çok bilim adamı ve ekonomistler, araştırmalar hakkında görüşlerini sunacak.

1981 yılından bu yana geleneksel olarak düzenlenen Albaraka Bankacılık Grubu'nun bu prestijli sempozyumu, İslam Ekonomisi uzmanlarının yanı sıra, hem İslami hem de uluslararası arenada tanınmış bankacılar, uzmanlık alanları ile ilgili yorum ve önerileri ile İslami Bankacılık sektörünün karşılaştığı sorunlara başarılı çözümler sunuyor. Seminere, İslam ekonomisi ve İslami Bankacılık profesyoneli olan, dünyanın dört bir yanından, banka ve finans kuruluşlarından, 1000 'in üzerinde sektör profesyoneli ve araştırmacılar katılıyor.