Milletvekili Gültekin Kılınç’tan Aydın Ticaret Borsası’na Ziyaret

AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç ve Aydın Merkez İlçe Başkanı Gökhan Öktem Aydın Ticaret Borsası’na ziyaret etti.

Milletvekili Gültekin Kılınç’tan Aydın Ticaret Borsası’na Ziyaret
Milletvekili Kılınç ve Merkez İlçe Başkanı Ökten ve yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette; Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, Meclis Başkan Yardımcısı Kazım Günaydın, Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Ülgen ve Meclis Üyesi Ali Çevik hazır bulundu.

Ziyarette; Aydın Ticaret Borsası’nın takdir edilecek bir yapıya sahip olduğunu belirten Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, yeni dönemde Aydın Ticaret Borsası’nın çalışmalarında başarılar diledi.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı Aydın Gümrüğünde son dönemde gerçekleşen ihracat oranının düşmesi ile ilgili olarak Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç’a bilgi verdi. Yaşanan düşüşün bir an önce önüne geçilerek, tekrar ihracat oranının arttırılmasına yönelik yapılması gerekenler ile ilgili bilgi paylaşımında bulunan Bosnalı “Borsa olarak elimizde geleni yapacağız” dedi.

Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel ve Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, yaptığı açıklamada ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Borsa olarak ilimizde üyelerimizden bizlere ulaşan sorunları, vekillerimiz ile paylaşarak hızla çözüme ulaştırıyoruz.” diyerek teşekkürlerini sundular.
Kaynak: İHA