Kaymakam Demiral, Suşehri’ne Veda Etti

2011 yılında Suşehri Kaymakamlığı görevine başlayan ve mülkiye müfettişliği sınavlarını kazanarak Mülkiye Müfettişliğine atanan Kaymakam Mehmet Demiral Suşehri’ne veda etti.

Kaymakam Demiral, Suşehri’ne Veda Etti
Suşehri Belediyesi Kılıçkaya Baraj Sosyal Tesisleri’nde Kaymakam Demiral için veda yemeği düzenlendi.

Duygu dolu anların yaşandığı veda yemeğine Belediye Başkanı Sedat Sel, Cumhuriyet Savcısı Ercan Türe, Suşehri Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Hüseyin Aydın, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, vadi kaymakamları, daire amirleri, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve köy muhtarları katıldılar.

Veda yemeğinde konuşan Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, “Kaymakam Mehmet Demiral ile 20 ay çalıştık kendisiyle güzel hizmetlere imza attık. Bizlere her türlü projede destek olup iz bırakan kaymakamlardan oldu. İnşallah mülkiye müfettişliğinin sonu da valilik makamı olur. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum”dedi.

Kaymakam Mehmet Demiral ise yaptığı konuşmada, “Suşehri’nden erken ayrılıyoruz. Devletimiz bize farklı bir görev verdi ayrılığın hüznünü yeni görevimizin de heyecanını yaşamaktayız. Vadinin merkezi olan Suşehri’nde topyekun büyük destek görerek güzel çalışmalar ortaya koyduk. Biz kaymakamlık makamı emanetini çalışmalarımızın hakkıyla yerine getirdiğimizi düşünüyorum. Suşehri’nde görev yaptığı sürece başta AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı, İstanbul Milletvekili abimiz Ekrem Erdem’e, milletvekillerimize, İstanbul’da bulunan iş adamlarımıza, derneklerimize teşekkür ediyorum. Suşehri’nde başta köylerimize hizmet götürme alanında çok güzel çalışmaları gerçekleştirdik. Emniyet birimlerimiz ve jandarmamızda ilçenin ve köylerin asayişi konusunda çok güzel görevler ifa etmişlerdir. Sağlık, eğitim ve birçok alanda ilçeye kazandırılan yeniliklerde halkımıza sunulmuştur. Suşehri geleceği için birlik ve beraberliğini muhafaza ettiği sürece çok iyi yerlere gelecektir ben Suşehri kaymakamlığı görevinde bulunup ilçeye hizmet ettiğim için gurur duyuyorum. Ankara’da artık Suşehri’nin ne sorunu olursa elimizden gelen gayreti göstermek için de çalışacağım. Hepiniz Allah’a emanet olun”şeklinde konuştu.

Veda yemeğinde Belediye Başkanı Sedat Sel, Kaymakam Demiral’e plaket verirken, Milli Eğitim Müdürü Naci Kuru’da eğitim camiası adına kaymakam Mehmet Demiral’a resim tablosu hediye etti. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ise Kaymakam Mehmet Demiral’a kol saati hediye etti.
Kaynak: İHA