Belediye İşçileri Sosyal Mekâna Kavuştu

Atıl halde bulunan binayı onararak ve gerekli tadilatları yaptıktan sonra kullanıma hazır hale getiren Büyükşehir Belediyesi Temizlik İşleri Şube Müdürlüğü çalışanları, sosyal amaçlı kullanacakları bu tesisi hizmete soktular.

Belediye İşçileri Sosyal Mekâna Kavuştu
Aziziye Anıtı içerisinde bulunan ve uzun bir zamandan beri kullanılmayan binanın açılışını yapan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, şehrin temiz olması için gece gündüz demeden özverili bir şekilde çalışan temizlik görevlilerine hizmet verecek bu güzel mekânı yaptıkları için arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Tavlaşoğlu, açılışa katılan işçilere hitaben yaptığı konuşmada, “Şehre ilk gelen insan önce şehrin temiz olup olmadığına bakıyor, daha sonra da yapılan diğer hizmetleri görüyor. Bu nedenle sizlerin yaptığı görev dikkate değer çok önemli bir görevdir. Hepiniz en güzel mekânlara layıksınız. Bu tesis de çok güzel olmuş. Bundan sonra ben de sık sık buraya gelip mekânın keyfini sizinle birlikte çıkaracağım.” dedi.

Tesisin açılına, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Durak Bulut, Fen İşleri Daire Başkanı Dursunali Kırmızıtaş, belediyede çalışanları ile temizlik görevlileri katıldı.

Kaynak: İHA