Ödemiş Sağlık Yükseokulu'nda Mezuniyet Coşkusu

Ege Üniversitesi (EÜ) Ödemiş Sağlık Yüksek Okulu'nda öğrenciler, 4 yıllık eğitimlerinin ardından Belediyesi Kültür Merkezi salonunda mezuniyet coşkusunu aileleri ve okul eğitimcileri ile birlikte doyasıya yaşadılar.

Ödemiş Sağlık Yükseokulu'nda Mezuniyet Coşkusu
Mezuniyet töreninde ilk önce saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından okul birincisi Rabia Akdeniz arkadaşları adına bir konuşma yaptı. Akdeniz, “Öncelikle bizleri bugünlere gelmemizi sağlayan değerli ailelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ben de öncelikle bu okuldan birinci olarak mezun olmanın haklı gururunu her zaman yaşayacağım. Artık bundan sonraki zor bir süreçte üzerimize düşen görevi, üstlendiğimiz sorumluluk çerçevesinde en iyi şekilde yerine getireceğimize bütün kalbimle inanıyorum” dedi.

Ödemiş Sağlık Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Aynur Esen de, “ Öncelikle siz değerli ailelerimize bu pırıl pırıl öğrencilerimizi yetiştirdiğiniz için ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. 15 kişilik akademik bir kadro ile öğrencilerimize 4 yılık süreç içinde eğitimin en iyisini vermek için uğraştık. Genelde bu mezuniyet günlerini sanki bir düğün havası gibi görüyorum. İşte çocuklarımız bir anlamda bugünü düğün gibi yaşamaktadırlar" diye konuştu.

Törene katılan Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin ise, "Ödemiş Belediyesi olarak, sosyal sorumluluk projesi kapsamında benimsediğimiz konulardan biri olan Kız Öğrenci Konukevi'ni hizmete sokmak istediğimizde bir takım çatlak sesler çıkmıştı. Ancak her şeye rağmen bu konukevini kızlarımız için hizmete açtık. Bizleri mutlu eden olay ise, öğrencilerimizle ilgili en ufak bir şikayet almadık. Şimdi mezun olan ve sağlık ordusuna katılacak öğrencilerimize hayatlarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Tören sonunda ilk üçe giren öğrencilere ödülleri ve plaketleri takdim edildi. Okul birincisi Rabia Akdeniz, okul yaş kütüğüne plaketini çaktı. Keplerin havaya atılması ile tören sona erdi.
Kaynak: İHA