Organize Sanayi Bölgesindeki Sorunlar Masaya Yatırıldı

Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Polat, Erzincan Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yatırımcılar ile biraraya gelerek sorunlarını dinlediler.

Organize Sanayi Bölgesindeki Sorunlar Masaya Yatırıldı
Geçtiğimiz hafta sonunda düzenlenen kahvaltılı toplantıya Valisi Abdurrahman Akdemir ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Polat, Organize Sanayi Bölge Müdürü Ergül Kolak, yatırımcılar ve işadamları katıldı.

Toplantının ardından Vali Akdemir ve Başkan Yalvaç, fabrikalarda da incelemelerde bulundu. Erzincan Ticaret ve Sanayi Başkanı Selçuk Polat yaptığı açıklama da bölgemizdeki sanayiciler ile devlet imkanları birleştiğinde küreselleşme rüzgarının estiği dünya ülkeleriyle ile makro düzeyde ekonomik ve ticari bir bütünleşmeye doğru gidildiği günümüzde çok eski ve köklü bir tarihi geçmişi olan Erzincan, Türkiye’de ki bu gelişmeye paralel olarak son yıllarda üretim istihtam ve ihracat seferberliği kapsamında sanayi yatırımlarında bir atılım gercekleştirecektir. Bu yöndeki çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir. Valiliğimiz, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası ve tüm kamu kurumlarımızla bu hedef doğrultusunda çok daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

İşletmelerin durumlarının tek, tek gözden geçirildiğini sorunlarını ele alarak çözüm önerilerinin konuştuğu toplantıda bütün yatırımcılara bol kazançlı ve başarılı bir dönem dileklerinin iletilmesi ile son buldu.
Kaynak: İHA