İzmir’de Zeka Geliştirme ve Hafıza Okulu

Karneler gününde açılışı yapılan Hafıza okulunda konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait, “Balık hafızalı olanlar, bu memlekette ekmeğin karneye bağlandığı günleri ne çabuk unuttular” dedi.

İzmir’de Zeka Geliştirme ve Hafıza Okulu
AK Parti İzmir milletvekili Rifat Sait ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu ve CHP İzmir il Başkanı Ali Engin, Zeka Geliştirme ve Hafıza Okulu’nun açılışını birlikte yaptı.

Balçova’da bir özel teşebbüs tarafından yapılan okulun açılışına Dünya hafıza şampiyonu Melih Duyar da katıldı.

İzmir’de ikincisi kurulan Zeka ve hafıza okulu her yaştan öğrenciye eğitim verecek. Bu okullarda aldığı eğitimle Dünya şampiyonu olan İzmirli genç sporcu Ege Can Meriç, milletvekilleriyle birlikte kameralara poz verdi.

Okulun açılışından sonra bir açıklama yapan İzmir milletvekili Rifat Sait, “Bugün aynı zamanda çocuklarımızın yaz tatiline çıkacakları karne günü. Karne deyince, Türkiye’de ekmeğin karneye bağlandığı günleri hatırlıyoruz. O günlerden, bugün IMF’ye borcumuzun sıfırlandığı ve aynı IMF’ye borç verdiğimiz günlere geldik çok şükür. Bugün burada Hafıza okulunun açılışını yaparken, Balık hafızalı olanların ekmeğin karneye bağlandığı, gaz, şeker, yağ, sigara gibi ürünler için sıraya girildiği, hastanelerde sabahın erken saatlerinde gidip sıra alındığı günleri hatırlamaması bizleri üzüyor. Böyle hafıza okulları açarak bilmem muhalefetteki arkadaşlarımızın yokluk nostaljilerini hatırlatabilir miyiz? Eğer bunu yapabilirsek, inanın onlar da AK Partiye teşekkür edeceklerdir” diye konuştu.

Vekil Sait, karne alan tüm çocuklara başarılar diledi ve iyi tatiller temennisinde bulundu.
Kaynak: İHA