Borsa Başkanı Öztürk ve Ekibinden Ziyaretler

Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Özay Öztürk, Meclis Başkanı Fedai Canım ve beraberindeki bazı yönetim kurulu üyeleri ile bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Borsa Başkanı Öztürk ve Ekibinden Ziyaretler
Öztürk, Meclis Başkanımız Fedai Canım ve Meclis Üyeleri Efgan Döşlüoğlu, Eray Karaca, Ahmet Özmen, Cenap Dede ve İsmail Aslan ile birlikte Edirne Valisi Hasan Duruer’i, Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’yi ve Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Yiğitbilek’i makamında ziyaret etti.

Valilik ziyareti sırasında Öztürk, heyeti kabul etmesinden ötürü Vali Duruer’e teşekkür ederken Vali Duruer de yeni yönetim kurulu üyelerini ve meclis üyelerini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

EDİRNE BELEDİYESİ ZİYARETİ
Heyetin ikinci durağı, Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’yi oldu. Sedefçi’yi makamında ziyaret eden Öztürk ve ekibi, Sedefçi’ye, kabullerinden dolayı teşekkür etti. Belediye Başkanımız Hamdi Sedefçi de meclis üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileterek, “Barış ve kardeşliğin ön planda tutulduğu, kavga ve gürültüden uzak bir çalışma içerisinde olmanızı temenni ediyorum. Biz bu konuda belediye olarak üzerimize düşen görev ve sorumluluklarda yardıma hazır olduğumuzu bilmenizi isterim” dedi.

BAŞSAVCILIK ZİYARETİ
Öztürk ve ekibinin bir sonraki adresi Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Yiğitbilek oldu. Ziyaret sırasında konuşan Yiğitbilek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Biz Ticaret Borsası üyesi olarak Canlı Hayvan Borsanızdan alım yapmaktayız. Türkiye’de bir ilk olan Canlı Hayvan Borsası’ndan çok memnunuz ayni zamanda iyi bir müşteriniz sayılırız” diyerek borsadaki mal sayısının arttırılması gerektiğini, üreticilerin kaliteli hayvanlar yetiştirerek mallarının daha değerli fiyatlar bulacağı inancında olduğunu belirtti.

Edirne Tarım Açık İnfaz Kurumu’nun 3 ay içersinde borsanın yanında yeni inşaatına başlayarak 1800 kişilik bir kampus ile 100 lojmanlık bir bina yapacaklarını ifade eden Yiğitbilek, “Mevcut 2 mağazaya ilaveten Ayşekadın semtinde yeni bir mağaza daha açacağız. Bu mağazada Türkiye’nin bütün Tarım Açık İnfaz Kurumlarında üretilen çeşitli hediyelik eşyalara da yer verilecek” diye konuştu.

Kaynak: İHA