Söke’de Kızılay ve Beşir Derneği’nden Kan Bağışı Kampanyası
Türkiye Kızılay Derneği ile Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği işbirliği ile dünya genelinde 46, Türkiye genelinde 237 noktada düzenlenen kan bağışı kampanyası Söke’de de gerçekleştirildi.

“DİĞER STK’LARA ÖRNEK OLMALI”
Söke Kızılay Derneği Başkanı Oğuz Eryıldız “Türk Kızılayı’nın Beşir Derneği ile birlikte Dünya genelinde 46 noktada, Türkiye genelinde ise 237 noktada düzenlediği en yaygın kan bağış kampanyası olan “Bir Damla Bin Umut” kampanyasına destek veren Söke Beşir Derneği yöneticilerine Söke Kızılay Şubesi olarak teşekkür ediyorum. Mart ayında 25 bin ünite kan bağışı hedefiyle başlayan bağış kampanyası inşallah hedefine ulaşacak hatta hedefini aşacaktır. Tüm Beşir Derneği yöneticilerine bu anlamda ülke genelinde yoğun çaba sarf ediyorlar Söke Kızılay Şubesi ve kendi adıma hassasiyetlerinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” dedi.
Beşir Derneği’nin Kızılay’a kan bağışı destek kampanyasının diğer sivil toplum kuruluşlarına örnek olması gerektiğini dile getiren Oğuz Eryıldız, kendilerine yapılacak kampanya başvurularını beklediklerini söyledi.
