Vali Yardımcısı Atilla Kantay'dan Açıklama

Vali Yardımcısı Atila Kantay, Kastamonu’da basın ruhunun çok yüksek olduğunu, İstiklal Mücadelesi yıllarında yayın yapan Açıksöz Gazetesi’nin asaletinden gelen bir kadronun Kastamonu’da göre yapıyor olmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Kastamonu Valiliği AB Valilik Proje ve Koordinasyon Merkezi, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Ziyarette Vali Yardımcısı Atila Kantay ve Merkez çalışanları hazır bulunurken, Vali Yardımcısı Kantay, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına yeni seçilen Erkan Yılmaz’a ve Yönetim Kuruluna ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundu. Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olarak uzun yıllar görev yapan Hüsnü Acar’a da teşekkür eden Kantay: “Hüsnü bey bu Cemiyeti ayakta tuttu. Bayrak yarışını da sağ salim Erkan Yılmaz’a devretti. Valilik Proje ve Koordinasyon Merkezi olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Kastamonu Gazeteciler Cemiyetinin vizyonuna katkı sağlamaya çalışacağız” diye konuştu.

Olan bitenleri Kastamonu halkına aktarmada hiçbir özveriden kaçınmayan Kastamonu basınının önemli bir görevi yerine getirdiğini hatırlatan Kantay: “İstiklal Mücadelesi yıllarındaki Kastamonu Açıksöz Gazetesi’nin önemini hepimiz biliyoruz. Açıksöz Gazetesi’nin asaletinden gelen bir kadronun bugün Kastamonu’da görev yapıyor olmasından dolayı büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz’da Vali Yardımcısı Atila Kantay ve ekibine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Yılmaz: “Sayın Vali Yardımcımız Atila Kantay ve ekibinin başarılı çalışmalarını Kastamonu basını olarak yakından takip ediyor ve alkışlıyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da inşallah Kastamonu’nun adını duyuracak çalışmalarda birlikte, omuz omuza çalışmayı arzu ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA