Beycuma Belediye Başkanı Kundakçıoğlu’ndan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Demirtaş’a Ziyaret

Zonguldak Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, Zonguldak İl Özel İdare Genel Sekteri Recep Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, Zonguldak İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş’ı ziyaret ederek, yeni görevinde ve çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette konuşma yapan Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, “Burada göreve gelmenizden dolayı mutluluk duyduk. Sizin gibi Zonguldak’a mal olmuş bir bürokratımızın en önemli kurumlarınızın başında gelen özel idarenin genel sekreteri olmanız bizi mutlu etti. İnşallah burada en iyi çalışmalara imza atarsınız. Görevinizde başarılar diliyorum. Hayırlı olsun diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak İl Özel İdare Genel Sekteri Recep Demirtaş ise “Başarı dileklerinden dolayı onur ve gurur duydum. Zonguldak’ta uzun yıllar çalıştım. Zonguldak’ı en iyi bilen insanlardan biriyim. Biz burada valimin talimatıyla ve direktifleri doğrultusunda il özel idaresi, il genel meclisi olarak hep beraber el ele vererek Zonguldak’ımıza hizmet etmek için ne gerekiyorsa yapacağımızı biliyorsunuz. Biz birbirimize kilitlendik. Zonguldak tarımda, sanayide ne şekilde kalkınması gerekiyorsa elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA