Tümsiad'dan Yeni Başkanlara Ziyaret

Gaziantep - Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Gaziantep Şube Başkanı Cuma Çekici ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep Ticaret Odası ve Gaziantep Ticaret Borsası'nın yeni yönetimlerini ziyaret etti.

TÜMSİAD'dan yapılan açıklamaya göre, Çekici, GTO'nun yeni yönetim kadrosuna başarılar diledi. Eski yönetimin emeklerinin göz ardı edilmemesi gerektiğini ifade eden Çekici, bu tür görevlerin bir bayrak yarışı bilincinde götürülmesi gerektiğini kaydetti.

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık da sivil toplum örgütleriyle her zaman temasta olacaklarını, bilgi kaynağının ve bilgi akışının sivil toplum örgütlerinden olacağına inandıklarını kaydetti.

Eski yönetimin önemli hizmetler verdiğini ifade eden Bartık, bayrağı daha ilerilere taşıyacaklarını belirtti.

GTO Meclis Başkanı Ali Yener de sivil toplum örgütlerinin projelerine her zaman açık olduklarını belirterek, "Paye beklemeden her birlikte ortak hareket edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

TÜMSİAD yönetimi, GTB Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Meclis Başkanı Selami Memiş'i de ziyaret etti.

GTB Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, büyük bir sorumluluk aldıklarının bilincinde olduklarını belirterke, sivil toplum örgütleriyle her zaman irtibat halinde olacaklarını vurguladı.

Kaynak: AA