Metal Sektörü, Tüyap "wın Endüstri Fuarı"nda Buluşacak

Kocaeli - Bilim, Sanayii ve Teknoloji Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nca desteklenen "World of Industry Uluslararası Makina İmalatı ve Metal İşleme Teknolojileri Fuarı", 6 Haziran Perşembe günü, İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılacak.

Hannover Messe Bileşim Fuarcılık A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Altıntop, İzmit'te bir otelde düzenlediği basın toplantısında, "Metalle İlgili Herşey" sloganıyla organize ettikleri fuarda, sektörün önde gelen çok sayıda yerli ve yabancı şirketin 23 bin metrekarelik alanda ürünlerini sergileyeceğini söyledi.

Altıntop, bu yıl fuara, Azerbaycan, Cezayir, Hırvatistan, Mısır, Gürcistan, İran, Irak, Ürdün, Kazakistan, Libya, Fas, Polonya, Romanya, Rusya, Sudan, Tunus, Türkmenistan, Ukrayna, Özbekistan gibi seçkin ülkelerden yüksek sayıda alım heyetlerinin davet edildiğini kaydetti.

Toplantıya katılan Kocaeli Ticaret Odası Meclis Üyesi Nurten Çakmak, metal ve makine üzerine Kocaeli'de kayıtlı 702 firma olduğunu belirterek, söz konusu fuara 17 işletmenin katılacağını anlattı.

Kaynak: AA