Kars "Eksi 36 Derneği"nden Kaymakam Ermiş ve Başkan Özbilen'e Plaket

Kars - Kars "Eksi 36 Derneği" tarafından Sarıkamış Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ile Sarıkamış Belediye Başkanı İlhan Özbilen'e plaket verildi.

Kaymakam Ermiş, Sarıkamış Bayraktepe Kayak Merkezi'nde bir otelde düzenlenen törende ocak ayında "Eksi 36" adıyla kayak merkezinde yapılan "off-road" yarışlarının ilçenin tanıtımına büyük katkı sağlandığını söyledi.

Sarıkamış'ın yalnızca kayakla tanınmasının eksik olacağını belirten Ermiş, "Farklı faaliyetler bölge turizminin önünü açar. Kars Eksi 36 Derneği başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. İlk defa kış "off-road" yarışlarının ilçede yapılması büyük şanstı. İnşallah bu yarışları uluslar arası ve daha geniş katılımlı, geleneksel hale getirerek yaparız" dedi.

Başkan Özbilen de Kars ve bölgenin turizmine destek veren her çalışmanın yanında olduğunu dile getirerek, "Sarıkamış Belediye Başkanı olarak ilçe halkı adına burada yapacağınız faaliyetlerde her türlü destek vereceğimizden şüpheniz olmasın" diye konuştu.

Eksi 36 Derneği Başkanı Tarık Yılmaz ise Kars bölgesi "off-road"cıları olarak ocak ayında Sarıkamış'ta "Eksi 36 Off Road" yarışmalarının yapılmasına vesile olan ve sahip çıkan Kaymakam Ermiş ve Başkan Özbilen'e teşekkür ettiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Yeni faaliyete geçen derneğimiz yönetim kurulu üyeleriyle birlikte sizleri ziyaret ederek katkılarınızdan dolayı plaket sunmak istedik. Bundan sonra Kars, Sarıkamış ve diğer ilçelerimizin turizm potansiyelini değerlendirerek bu kapsamda yaz ve kış planlı faaliyetlerimiz olacak. Umarım bölgemizin tanıtımına turizmine bir nebzede olsa faydamız olur."

Konuşmaların ardından Kaymakam Ermiş ve Başkan Özbilen'e plaketleri takdim edildi.

Kaynak: AA